Procesi i fshirjes së llogarisë Rekono u lejon përdoruesve, të cilët nuk kanë mundësi të përfundojnë procesin e rivendosjes së fjalëkalimit, të fshijnë llogarinë e tyre aktuale dhe më pas të krijojnë një llogari të re. Llogaria e re do t'u mundësojë atyre të aksesojnë të gjitha shërbimet Rekono pa ndërprerje.